Plattformen for headhunting av fagarbeidere.

Vi har jobbet mange år med headhunting og rekruttering av teknisk fagpersonell. Utfordringen er alltid å finne de passive søkerne som er interessert i nye muligheter, men som ikke er på aktiv jobbjakt.

Utfordringen fagfolk møter er en omstendelig prosess med jobbsøking bare for å sondere etter ny jobb eller sjekke hvilke muligheter som finnes.

JOBBn løser problemet ved å gjøre det raskt, enkelt og helt anonymt for fagfolk å sondere etter ny jobb. De trenger kun å sende ett profilkort og vente på at bedriftene tar kontakt. Kortet blir automatisk slettet etter 6 måneder, slik at bedriftene alltid har tilgang på en fersk database.

Meny:

<aside> <img src="/icons/user-circle-filled_lightgray.svg" alt="/icons/user-circle-filled_lightgray.svg" width="40px" /> For Fagfolk

</aside>

<aside> <img src="/icons/briefcase_lightgray.svg" alt="/icons/briefcase_lightgray.svg" width="40px" /> For Bedrifter →

</aside>


Engineer man avatar 1.png

Filosofi

JOBBn skal være en robust, intuitiv og enkel plattform. Det betyr ingen innlogging og ingen profilside å holde oppdatert for bedrifter eller fagfolk. Hele databasen er åpen for alle og bedrifter betaler kun om de ansetter en kandidat fra JOBBn.

Plattformen blir utviklet videre i samarbeid med medlemsbedriftene og fagfolkene som bruker løsningen.

Hvem?

Sveinung Årseth har jobbet som Headhunter i mange år og brenner for å skape en løsning som er bedre for bedrifter og fagfolk. Han er daglig leder for JOBBn. Kontakt oss på: kontakt[at]jobbn.no om du har spørmål eller innspill.JOBBn

Naviger

For Fagfolk

For Bedrifter

Profilkortene

Om JOBBn

Support

Roadmap

Sosialt

Facebook

LinkedIn

Kontakt

kontakt <at> jobbn.no

All rights reserved JOBBn | 2024